Een fysiotherapeutische behandeling in de 1,5 meter samenleving is een uitdaging. Maar niet onmogelijk. Sinds 30 april mogen wij, met de nodige hygiënemaatregelen, de hulpverlening weer meer opschalen. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM uiteraard volgen.

Als fysiotherapeuten willen wij het liefst iedereen in deze tijd blijven behandelen en hiervoor zijn nu gelukkig digitale oplossingen beschikbaar. Voor niet-urgente patiënten zijn wij de afgelopen 6 weken telefonisch en online beschikbaar geweest: wij coachen en begeleiden u op afstand en werken met u samen aan uw herstel. De ene patiënt vindt dit plezierig. De andere minder. Over het algemeen genomen zijn wij tevreden over deze, ook voor ons nieuwe, manier van werken.

Het begeleiden op afstand en door middel van online toepassingen zullen we verder moeten ontwikkelen. Wij zijn erop gericht om u te helpen bij uw herstel. Dit is niet veranderd door de coronacrisis. In de Mijnzorgapp vindt u extra informatie over onze nieuwe manieren van behandelen. Download dan de MijnZorgApp via de App Store of via Google Play.

Met vriendelijke groet,

Wim Hullegie en Marcel Richter