Dr. Wim Hullegie

Fysiotherapeut

Wim Hullegie is een ervaren fysiotherapeut en gespecialiseerd in algemene fysiotherapie. Hij kijkt met zijn patiënten naar de manier waarop ze met hun klachten omgaan gerelateerd aan de wel of niet aanwezige medische problematiek. Op basis daarvan maakt hij een analyse en vervolgens een behandelplan. Wim is zowel klinisch als wetenschappelijk geïnteresseerd in de flexibiliteit van motoriek van de patiënt. Met de flexibiliteit van motoriek bedoelt hij dat het lichaam in staat is om onder wisselende omstandigheden een taak op verschillende manieren succesvol uit te voeren. Zeker bij ziekten. Voor verdere informatie zie CV.

Marcel Richter

Fysiotherapeut

Marcel Richter heeft ruim 30 jaar ervaring in de fysiotherapie met als specifiek aandachtsgebied de sporttraumatologie en revalidatie.
Expert op het gebied van enkel-, knierevalidatie, liesklachten en spierblessures.
Hij is ruim 20 jaar werkzaam en betrokken geweest bij de paramedische begeleiding van Fc Twente.

Dr. Marjet Blokhorst

Geregistreerd GZ-psycholoog
Cognitief gedragstherapeut

Dr. Marjet Blokhorst is een ervaren GZ-psycholoog; zij heeft jarenlang in een pijnkliniek gewerkt en is inmiddels geruime tijd in de eerste lijn werkzaam. Zij heeft, samen met haar collegae, een scala aan behandelmethoden en technieken tot haar beschikking die tijdens de behandeling kunnen worden aangewend.

Dr. Esmé Nijland

MSK-arts

Dr. Esmé Nijland heeft inmiddels 15 jaar ervaring op dit gebied: zij heeft een opleiding tot professioneel danser gevolgd, was werkzaam bij de orthopedie in het VU medisch centrum en is nog steeds werkzaam bij de Rugpoli Twente. Door middel van continue communicatie over medische problematiek binnen haar netwerk van orthopeden, neurochirurgen, reumatologen, neurologen en radiologen is het mogelijk van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven en medische kennis op een hoog niveau te houden.

© Copyright - MSC Koningsplein